întrebare. una importantă!

Băi unde găsesc un magazin d-ăsta care să repare aparate foto vechi? Şi eventual de unde pot cumpăra şi un film?

Mă rog… nu mă pricep deloc la aparate foto, dar am un Smena 6 şi vreau să ştiu dacă mai are şanse de supravieţuire sau este menit să odihnească în pace în bibliotecă.

Reclame

Despre andra
Andra, 15, Bucuresti, CN Iulia Hasdeu, filo-bilingv. Sunt fecioară, şi îmi urăsc zodia. Consider că fac parte din grupul zodiei defecte. Sincer. Fecioarele sunt groaznice. Sunt aşa nişte nenorocite mici, care nu sunt mulţumite niciodată, al naibii de perfecţioniste şi sclifosite, cu mari uriaşe pretenţii ca totul să fie făcut ca la carte. Cel mai probabil, de ele. Mulţumesc cerului că eu am şi ceva leu în mine. Îmi verific mail-urile de 2-3 ori pe zi. Îl iubesc pe Brian Molko şi ador filmele franţuzeşti. Vreau să învăţ franceza şi japoneza, şi să îmi continui studiile în Anglia. Nu ştiu ce vreau să mă fac când o să fiu mare. Sunt foarte mai mult decât moody. Când ne întâlnim sunt aiurită, împrăştiată, uneori împiedicată, vorbesc mult, râd şi gesticulez. Dar să nu te mire dacă peste câteva minute o să mă vezi rece, tăcută, gânditoare şi calculată. Am momente în care nici eu nu îmi dau seama de ce sunt atât de reţinută. Depinde de stare. Starea mea e într-o continuă schimbare, apropo. Oamenii din jurul meu îmi influenţează foarte mult starea de spirit. La fel Şi muzica. Şi uneori, filmele.Nu mi-a plăcut niciodată spiritul ăla de turmă şi de când mă ştiu am fost contra curentului. Când eram mică mă jucam cu maşinuţele, aveam o colecţie de care eram al naibii de mândră. M-am hotărât să îmi iau o păpuşă Barbie doar din curiozitate. Mă întrebam “de ce mama mă-sii are toata lumea blondă d-asta platinată?” Nu m-a fascinat prea mult, aşa cum nu m-au fascinat nici RBD, nici Tokio Hotel şi cu atât mai puţin Hannah Montana. La început, când nu prea ştia lumea de el, mi-a plăcut Twilight. Filmul era ok, cartea bunicică. Şi spuf! deodată toaaată lumea e obsedată de Twilight. M-a lăsat rece, am trecut peste. Mă găseşti pe iarba din curtea liceului sau dezintegrându-mă în bancă de plictiseală. Ies uneori pe Motoare şi ador Krishna. Întotdeauna stabilesc ieşirile în oraş cu punct de plecare TNB. Iubesc narghileaua, beau bere, şi îmi place tequila. Peace.

9 Responses to întrebare. una importantă!

 1. Mada says:

  eu zic sa-l lasi doar ca piesa de colectie 😀

 2. Mada says:

  helllloooou!
  ce faci, bre? >:D<

 3. andra says:

  ce sa fac ma. mbene. incep sa ma simt din ce in ce mai paralela cu matematica/fizica/chimia in ultimul timp =))
  azi am fost cam fleoscaita, de la vreme. vreeeeaaaau sa se duca naibii odata iarna asta, si frigul si gheta si si si… si tot.
  tu? >:D<

 4. Mada says:

  eh, treci tu peste astea :*

  eeuuuu mbineeeeeeeeeeee =]

 5. andra says:

  ce mai face phoebe?:>

 6. Mada says:

  bai. topaie tot timpul, ieri a daramat un ghiveci, se joaca cu orice chestie, alearga cu siretul in gura, sau castile mele. acum, mai nou, se joaca in litiera. nu stiu ce e asa de fascinant pe acolo :))

  mitsu ce face?

 7. andra says:

  salutari de la tic! mitsu nu stiu ce face, probabil doarme pe el ca deobicei.
  siii cat despre phoebe… pai probabil cum citim noi pe buda asa ii place si ei, na! :))
  big hug >:D<
  ba sa stii ca mi-e dor de tine. poate ne vedem weekendul viitor, ca acum nu pot. ba. si tot zic ca trec dimineata pe la tine, da' de fiecare data am dormit :))
  hai pa.

 8. Mada says:

  =)))
  eh, lasa, nu-i nimic. si da, poate ne vedem! xD
  tot la universitate, nuuu? si mergem in mes amiiiiisss? xD
  adica harley, ma rooog, wuteveer =]

 9. andra says:

  eh, eu tot mes amis ii zic, harley suna ciudat. :))
  saaau poate in krishna. saaaau habar n-am. vedem noi. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: